Groepszang en koren

TOONTJE HOGER

Zit jij op de basisschool en heb je zin om te zingen? Geef je dan nu op voor Toontje Hoger (Assen) Wij zingen op donderdagavond van 7 tot kwart voor 8 in het ICO liedjes van Kinderen voor Kinderen, eigen gemaakte liedjes, canons en soms ook Engelse liedjes. Ook treden we op, bijvoorbeeld in de Schalm, De Nieuwe Kolk of met Kerst. Lijkt het je leuk?? Mail me dan om een afspraak te maken om een keertje te komen kijken. 

 

ZING EENS Aa

Woon je in Rolde en hou je van zingen: geef je dan op voor Zing Eens Aa. Op donderdagmiddag oefenen we musical & popliedjes: de ene week met Martijje, de andere week met mij. Meer informatie kan je vinden op:

https://www.facebook.com/zingeensaa/ 


STRIKE A NOTE

Zit jij op de middelbare school en heb je zangles? Kom dan auditie doen voor Strike a Note. We zingen Nederlands- en Engelstalige covers en werken zelfgeschreven materiaal uit tot meerstemmige songs. De meeste meiden spelen ook een instrument en begeleiden zichzelf op de piano, sax en gitaar. Op donderdagavond repeteren we in Podium Zuidhaeghe. We zingen op muziekfestivals en koorevenementen en treden op de concerten van andere koren op.

geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een auditie via de mail. 

A BUNCH OF TWO LIPS

Volwassenen die van a-capella zingen en gezelligheid houden zijn bij A Bunch of Two Lips aan het goede adres. Ons repertoire is breed en gevarieerd: van Bach tot de Beatles. Op de maandagavond van kwart voor 8 tot kwart voor 10 wordt er in Assen gerepeteerd. Geïnteresseerden kunnen altijd een keertje komen kijken. Een afspraak maken kan via de mail. Meer informatie kan worden gevonden op de site van A Bunch of Two Lips: https://abunchoftwolips.nl/


ADVENDO 

Volwassenen die van gezelligheid houden, in en rond Hooghalen wonen en zich in willen zetten om gezamenlijk een fantastische show neer te zetten, zijn bij ADVENDO aan het goede adres. Van het Nederlandstalige levenslied tot klassieke rock- en popcovers: bij ons komt het allemaal voorbij. Op dinsdagavond wordt in het Haolerhuus in Hooghalen gerepeteerd. Meer informatie is te vinden op: 

https://www.advendohooghalen.nl/